Blackjack system: introduktion

Blackjack system är en fortsättning på de kunskaperna som du fick ta del av under sektionen blackjack strategi. System som presenteras är inga hemsnickrade varianter, utan erkänt kända blackjack system som är statiskt beräknade. Även om den här guiden har fokus på mobil roulette är det inget hinder från att du använder dom direkt på ett fysiskt kasino eller på din bärbara dator.

Vanligaste blackjack systemen

Paroli system

Paroli är ett blackjack system som innebär att din insats ökar när du som spelare vinner. Det direkt motsatta gäller om du förlorar fram tills dess att du är tillbaka på ruta ett, det vill säga, den insats som du började intialt med. Orginalbeloppet satsar man med tills du vinner igen. Viktigt vid användning av systemet är att du håller en strikt budget  kring maxinsats och sedan stannar där.

Parlay system

Kort och gott kan Parlay beskrivas som ett blackjack system som påminner om en pyramid. Överskottet av det du vinner tillförs till nästa bet plus senaste insats. Det här är ett system utan återvändo och är enligt min mening farligt och vårdslöst till sin natur. Visserligen kan du förvandla en liten insats till en saftig summa, men likväl förlorar du rubbet när du väl förlorar.

1-3-2-6 system

Bara att komma ihåg termen på det här Blackjack systemet är en utmaning, men låt mig förklara så gott det går. Börja med att göra valfri insats. Vinner du satsar du tre gånger din ursprungliga insats. Som du säkerligen förstått nu blir efterföljande runda dubbelt upp och avslutas med att man satser sex gånger den ursprungliga insatsen.

 

 

Martingale system

Världens mest kända blackjack system är oerhört enkelt till sin natur. Tanken är att det du förlorar kompenseras av du istället dubblar din nästa insats. En procedur som upprepar sig fram tills dess att du faktiskt vinner. Systemet är vida erkänt och det finns flertalet dedikerade trådar på Flashback likt denna som berör ämnet.