Blackjack guide: hur spelet funkar

Blackjack som spel behöver kanske inte en närmare introduktion. Som Sveriges och även världens mest populära bordspel på kasinon, både fysiska och på nätet, är det inte hjärnforskning. Kort summerat är objektivet med spelet Blackjack ”att få mer totala poäng än dealern utan att gå över summan 21”.
Det är oftast här det tar stopp för gemene man. Denna Blackjack guide är därför tänkt att visa dig att det enkla spelet har en betydligt mer komplex natur än vad du kanske anade. Förhoppningsvis blir du en mer påläst och skickligare spelare efter min Blackjack guide. Mycket nöje och pengar önskar jag dig!

Regler

Lär dig andas, äta och dricka dom mest grundläggande Blackjack reglerna innan du tar steget fullt ut.
Det är först när du lärt dig de grundläggande reglerna som du kan spela för riktiga pengar. Läs vidare och lär dig mer om termerna, kortens värde och andra tips och råd.

Strategi

Blackjack strategi har alltid legat mig varmt om hjärtat. Att testa sig fram är inget alternativ såvida du inte vill förlora onödiga pengar. Ta del av grundläggande strategier, undvik dåliga sådana och ta även del av enkla men effektiva sådana. Låter det intressant så kan du läsa mer här om Blackjack strategi. 

System

Vad vore en blackjack guide utan en genomgång av exempel på klassiska Blackjack system. Ta del av frågor och svar kring de mest klassiska systemen i Sverige och ute världen här.